Triple
Nieuw online platform Radio 538 Live
De website van Radio 538 is compleet vernieuwd.
De website van Radio 538 is compleet vernieuwd. Het online platform is meer dan enkel een website en past volledig binnen de interactieve doelstellingen van de zender. Terwijl bezoekers online luisteren naar Radio 538 kunnen ze het laatste muzieknieuws lezen, delen dj’s vanuit de uitzending live content en wanneer bezoekers een video kijken wordt de radio automatisch gemute door de intelligente ‘Vinson player’. Het platform, dat op ieder device hetzelfde werkt, is ontwikkeld in samenwerking met MediaMonks, AngryBytes, Triple en Bruut Productions.

Bezoekers kunnen nu tegelijk luisteren naar Radio 538 of één van de digitale themakanalen en content bekijken. De dynamische homepage is volledig in The Beat Of The Moment, waardoor bezoekers altijd de meest relevante content tot hun beschikking hebben.

Met de eenvoudige en prominente zoekfunctie kan de bezoeker direct op zoek naar de laatste acties, events, favoriete dj of programma en vind je gemakkelijk het laatste nieuws over je favoriete artiest. Uiteraard kan alle content gedeeld worden via Facebook, Twitter, e-mail en Whatsapp.

Patrick Goldsteen – Digital Director Radio 538:
“Los van een prachtige nieuwe site die device-onafhankelijk opgezet is, zit er ook onder de motorkap een prachtige basis. Het platform bevat services om in te loggen en uitgebreide tagging technieken. Op deze manier krijgen bezoekers content op maat, gebaseerd op hun interesses en gedrag. Van API tot data layers, alles staat klaar voor 538 om vol de toekomst als interactief muziekmerk in te gaan.“
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!