Triple
Brutebeats
Triple partner Vinson develops revolutionary Hip Hop app
BruteBeats Radio lanceerde 26 januari 2016 een innovatieve muziek applicatie waarbij de allerbeste internationale hip hop een ware visual experience wordt. De app is wereldwijd gratis verkrijgbaar via iTunes.

De gloednieuwe BruteBeats Radio hip hop applicatie biedt een visual radio experience. Zo kan je overal in de wereld naar het global hip hop station luisteren, maar ook on demand shows en mixtapes beluisteren. Dankzij de innovatieve techniek is het mogelijk binnen tracks te scrubben, tracks te herhalen en tot wel 10 tracks terug te luisteren. De muziek wordt visueel omlijst door actuele content over de artiest, van high quality beeldmateriaal tot discografie en de laatste social media updates zoals tweets en instagrams. En je kunt tracks verkiezen die op het radiostation gedraaid zullen worden. On demand, share en social media functionaliteiten zijn natuurlijk ook onderdeel van deze nieuwe app.
De app biedt hierdoor een nog niet geëvenaarde hip hop experience en is vanaf nu wereldwijd gratis te downloaden voor iOS via iTunes.

BruteBeats.com

BruteBeats Radio is een internationaal hip hop station; dé curator van de beste Engelstalige hip hop van over de hele wereld. BruteBeats Radio is gelanceerd door Bruut Radio B.V., de omroep van mediaman en hip hop liefhebber Edwin Valent. De app is in samenwerking met Vinson, de Mobile TV tak van Triple, ontwikkeld. Meer info via brutebeats.com.
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!