Triple
Medior Visual/Interface Designer
Met een flinke dosis creativiteit

Stroomt er digitaal bloed door je aderen? Heb je passie voor design en technologie en weet je jouw talent om te zetten in de mooiste designs? Wil je meewerken aan vooruitstrevende projecten en digitale innovaties

voor toonaangevende merken zoals Vodafone, RTL en citizenM? Wanneer jouw portfolio ons aanspreekt zien wij jou graag als onze creatieve Visual/Interface designer!

Wat vragen wij van jou?

Ervaring met:
  • Design voor verschillende mobiele platformen (iOS/Windows Phone/Android/HTML);
  • Usability design (pre);
  • Beheersing van tools als Adobe Illustrator/Suite, Photoshop, InDesign, Sketch en Principle/Invision;
  • Aantoonbare ervaring in het leiden van eigen projecten waarin je direct contact met klanten hebt gehad.


Functie-eisen:
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en een flinke dosis creativiteit met een aantoonbaar portfolio
Profiel:
  • Je hebt een uitgesproken visie op het gebied van design en usability van mobile devices;
  • Je volgt design en tech gerelateerd nieuws en definieert je eigen visie en mening;
  • Je bent creatief, flexibel en hebt aandacht voor kwaliteit;
  • Je vindt het leuk om zowel kleine als grote opdrachten uit te voeren;
  • Je kunt zelfstandig, maar ook goed in een team van conceptontwikkelaars, visual designers en developers werken.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als Medior Visual/ Interface Designer bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!