Triple
Senior Tester
Met minimaal 5 jaar ervaring

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 150’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Jouw rol

Als senior tester ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het testteam. Jij weet waar het team heen moet en weet dit te vertalen naar een korte- en lange termijnstrategie die je tevens weet uit te voeren.
Je test applicaties in verschillende stadia en weet in no time de bevindingen en analyses op te stellen. Bovendien schakel je regelmatig met de klant en stem je met hen af over testwerkzaamheden en bevindingen.

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring met Bug tracking tools (Jira);
 • Ervaring met MS Office;
 • Minimaal een opleiding op HBO niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als tester;
 • Ervaring met het testen van websites en apps;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het leiding geven aan een team van testers;
 • In bezit van testcertificering;
 • Pre: ervaring met automated testing frameworks (oa Selenium, Appium).

Profiel

 • Je hebt een pragmatische instelling, gericht op het bieden van concrete, uitvoerbare oplossingen en denkend in mogelijkheden;
 • Je kunt zelfstandig, maar ook goed in teamverband werken;
 • Je bent stressbestendig en kan tussen meerdere projecten schakelen;
 • Creatief, flexibel, aandacht voor kwaliteit;
 • Goede mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid (zowel Nederlands als Engels).

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als Senior Tester bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!