Triple
First line System Engineer
Helpdesk with technical skills
Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, NLZIET, Max Verstappen, citizenM en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie en zorgen dat de diensten optimaal presteren door kwalitatieve stabiele public en private cloud oplossingen. Voor onze afdeling Technology Operations zijn wij op zoek naar een 1e lijns System Engineer.

Jouw rol

In jouw rol als 1e lijns System Engineer ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van 1e lijns tickets van klanten, het doorvoeren van changes en het beheer van Linux en Windows internetplatformen. Daarnaast zijn er diverse secundaire hostingtaken waar jij verantwoordelijk voor bent, denk aan de domein registraties en SSL certificaten. De afdeling Technology Operations is voor alle medewerkers van Triple de afdeling waar zij terecht kunnen met vragen over de laptop, telefoon, printer etc. Samen met een drietal collega's ben jij het aanspreekpunt voor je collega's als het gaat om de kantoorautomatisering. Met andere woorden; zowel de interne als de externe klant bedien jij zo optimaal als mogelijk en dat binnen een leuk team!
Samen met 20 mensen werk je op de afdeling Technology Operations. Het team werkt prettig met elkaar samen, fun is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen stappen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve club met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris met een prettige aanvullende regeling om meer vakantiedagen op te kunnen bouwen. Daarnaast bieden wij voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding.
Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af in combinatie met een hapje en drankje en als je sportief bent, begin je samen met je collega’s de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Discover our culture


Wat vragen wij van jou?

 • Bij voorkeur HBO werk- en denkniveau maar minimaal een technische IT opleiding op MBO niveau afgerond;
 • Minimaal 1 jaar ervaring als System Engineer;
 • Kennis van de werkwijze ITIL.
 • Ervaren met Windows/Linux Apache en MySQL;
 • Ervaring met PRTG en Cacti is een pre;
 • Bereidheid tot het draaien van (24/7) bereikbaarheidsdiensten;
 • Helpdesk met technische skills, niet alleen doorzetten van calls.
Belangrijk is:
 • Je kunt zelfstandig, maar ook goed in teamverband werken;
 • Denkt servicegericht en is stressbestendig;
 • Creatief, flexibel, aandacht voor kwaliteit;
 • Goede mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands en Engels).

Interesse?


Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met José Kragtwijk, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Go to LinkedIn
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!