Triple
First line System Engineer
Helpdesk met technische vaardigheden

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 150’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Jouw rol

In jouw rol als 1e lijns System Engineer ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van 1e lijns tickets van klanten, het doorvoeren van changes en het beheer van Linux en Windows internetplatformen. Daarnaast zijn er diverse secundaire hostingtaken waar jij verantwoordelijk voor bent, denk aan de domein registraties en SSL certificaten. De afdeling Technology Operations is voor alle medewerkers van Triple de afdeling waar zij terecht kunnen met vragen over de laptop, telefoon, printer etc. Samen met een drietal collega's ben jij het aanspreekpunt voor je collega's als het gaat om de kantoorautomatisering. Met andere woorden; zowel de interne als de externe klant bedien jij zo optimaal als mogelijk en dat binnen een leuk team!
Samen met 20 mensen werk je op de afdeling Technology Operations. Het team werkt prettig met elkaar samen, fun is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen stappen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een technische IT opleiding op MBO niveau afgerond;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als System Engineer;
  • Kennis van de werkwijze ITIL.
  • Ervaren met Windows/Linux Apache en MySQL;
  • Ervaring met PRTG en Cacti is een pre;
  • Helpdesk met technische skills, niet alleen doorzetten van calls.
Belangrijk is:
  • Je kunt zelfstandig, maar ook goed in teamverband werken;
  • Denkt servicegericht en is stressbestendig;
  • Creatief, flexibel, aandacht voor kwaliteit;
  • Goede mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands en Engels).

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als First Line System Engineer bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!