Triple
Support Engineer
Voor Triple-company Mobile Viewpoint

Mobile Viewpoint is onderdeel van de Triple group en specialiseert zich in de ontwikkeling van draadloze video transmissieapparatuur, Automatische (AI) studio,-en sportproductie systemen en software voor de internationale media,-en beveiligingsmarkt.

Onze technologie wordt overal ter wereld toegepast bij klanten zoals BBC, Eurovision, maar ook bij lokale regionale TV zenders als AT5. Vanuit ons kantoor in Alkmaar bedienen wij onze klanten en ontwikkelen wij nieuwe technologie en software om onze producten nog beter te maken.

Ga naar website

Functie inhoud

Onze klanten zijn afhankelijk van onze dienstverlening, geen beeld betekent geen nieuws en daarom zoeken wij een support engineer die onze klanten ondersteund indien er problemen zijn. Om dit te kunnen beschik je over een goede kennis van IP netwerken, kun je overweg met Linux, heb je inzicht hoe mobiele data werkt binnen 3G en 4G netwerken en zijn Firewalls en NAT bekende termen voor je. Verder heb je gevoel voor waar een fout kan zitten zonder dat jij precies alle technische ins en out weet. Samen met 2nd line support los jij het probleem voor de klant op, want de klant is koning. Met een 9 to 5 mentaliteit kom je bij ons niet ver.
Je houdt van reizen en je bent communicatief vaardig. Naast de Nederlandse taal beheers je het Engels in woord en schrift. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een technische HBO achtergrond op het gebied van ICT, maar een ervaren persoon met een MBO opleiding en cursussen nodigen wij ook uit. Belangrijk is dat je uit het goede hout bent gesneden.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij geloven in goed werkgeverschap en zorgen dat jij plezier in je werk hebt. Daarbij hoort een markt conform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij kennen een informele bedrijfscultuur met no nonsens mentaliteit.
Wij zijn assertief en vragen dat ook van jou. Binnen het bedrijf krijgen onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen want alleen dan kunnen wij onze positie in markt handhaven.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als Support Engineer bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!