Triple
Stagiair UX/UI design
Stroomt er digitaal bloed door je aderen?

Stroomt er digitaal bloed door je aderen? Heb je passie voor design en technologie en weet je jouw talent om te zetten in de mooiste designs? Wil je meewerken aan vooruitstrevende projecten en digitale innovaties

voor toonaangevende merken waaronder Vodafone, RTL citizenM, SONY en LINDA? Dan zien we je graag als onze nieuwe UX of UI design stagiaire!

Over Triple

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier gamers hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van UX, UI, graphic en motion design, development en TechOps.
Inmiddels gooien we met zijn 150’en het digitale landschap op zijn kop door design thinking en technische kennis te combineren voor bedrijfskritische oplossingen en innovaties. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Wat vragen we van jou?

Ervaring

  • Design voor verschillende mobiele platformen (iOS/Android/HTML);
  • Usability design;
  • Beheersing van tools als Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign en Sketch.

Functie eisen

  • Je volgt een opleiding op het gebied van Multimedia Design
  • Je beschikt over relevante ervaring en een flinke dosis creativiteit met een aantoonbaar portfolio.

Profiel

  • Je hebt een uitgesproken visie op het gebied van design en usability van mobile devices;
  • Je volgt design en tech gerelateerd nieuws en definieert je eigen visie en mening;
  • Je bent creatief, flexibel en hebt aandacht voor kwaliteit;
  • Je vindt het leuk om zowel kleine als grote opdrachten uit te voeren;
  • Je kunt zelfstandig, maar ook goed in een team van conceptontwikkelaars, visual designers en developers werken.

Wat bieden wij?

Bij Triple krijg je als stagiaire de mogelijkheid om je te ontwikkelen door mee te werken aan projecten voor toffe klanten. We bieden je een passende stagevergoeding en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is bovendien goed te bereiken met het OV en auto.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al stage lopen bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!