Triple
R&D Software Engineer
Innovatie zit in jouw DNA

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 150’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Werkzaamheden

De innovatieafdeling van Triple is het epicentrum van experimenteren en creëren. Hier worden nieuwe ideeën uitgebroed tot een proof-of-concept en gevalideerd. Het spelen met, of leren van, onze ideeën is de kern van de afdeling. Innovatie is daarbij een organisch en geïntegreerd onderdeel van Triple. Jouw functie betreft een dubbelrol.
Afhankelijk van jouw kwaliteiten, competenties en interesses, ben je primair bezig op de Innovatie afdeling, met het bedenken en technisch uitwerken van nieuwe ideeën. Daarnaast is feeling houden met de organisatie en onze klanten ook belangrijk, dus neem je ook parttime plaats in één of meerdere van onze competentieteams.

Profiel

Jij omarmt techniek alsof het klei is en boetseert er ideeën mee in de vorm van een proof-of-concept. Je bent een vaardige developer die, voor zowel web als mobiele platformen, keuzes maakt tussen relevante development stacks, welke voor het spelen met een nieuw idee de beste lijken.
Als persoon heb jij ervaring met verschillende platformen of leer je je ze snel aan. Hiervoor doe je onder andere ook actief onderzoek naar de nieuwste technieken binnen de verschillende competenties. Daarnaast ben je wellicht ook commercieel bekwaam, vaardig met een soldeerbout of wil je meer ontdekken op het gebied van AR, VR of AI.

Functie-eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring als developer (dit hoeft geen werkervaring te zijn);
 • Een positieve 'can do' mentaliteit;
 • Van nature nieuwsgierig naar nieuwe technieken

  Extra

  Beheers jij 4 of méér van de onderstaande programmeerskills, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd voor een gesprek! En zo krijg je meteen een idee waar je allemaal mee in aanraking mee zou kunnen komen: Swift , PHP , Java , React , Javascript , Objective-C , Kotlin , C , C++ , Low Level Programming , Go , Python , Scala , Unix , Shell scripting , Ruby , Arduino , Erlang , Rust , Elixer , SQL , NoSQL

  Wat bieden wij?

  Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
  Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

  Ontdek Triple Cultuur

  Interesse?

  Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als Accountmanager bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

  Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

  Bekijk vacatures
  INTRODUCE YOURSELF
  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
  Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!