Triple
Service Level Manager
Met een digitale mindset

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 150’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Werkzaamheden

Dat jij de verantwoordelijkheid hebt om onze (bestaande) klantrelaties uit te breiden en te verbeteren, zie jij als een mooie uitdaging! Dat jij het gezicht van Triple bent voor grote A-merken geeft jou alleen maar energie. Als Service Level Manager bij Triple is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de klantbehoefte op een juiste manier geïnventariseerd en vertaald wordt naar een technische oplossing. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met jouw collega’s.
Je bent werkzaam in het digitale landschap dat voortdurend in beweging is. Daarom doe jij voorstellen aan klanten voor de verbetering van diensten, bied je nieuwe diensten aan en handel je op een correcte manier problemen af. In gesprek met de klant en de engineers/developers bepaal je het gewenste serviceniveau van de te leveren diensten. Daarnaast stuur je vanuit jouw rol het team aan dat de diensten voor de klant verzorgd. Het aansturen doe jij vanuit inhoud, kennis en persoonlijkheid omdat Triple een platte organisatiestructuur heeft. De facturatie naar de klant toe is tevens een van jouw taken.

Profiel

Je bent een teamspeler die beseft dat we allemaal ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling van Triple. Als persoon neem je daarnaast een digitale mindset mee, je bent immers werkzaam in een IT-omgeving. Innovaties volgen elkaar snel op, daarom blijf je op de hoogte van de nieuwste trends in online business. Van nature ben je een persoon die zich goed in de gedachten en gevoelens van een ander kan verplaatsen.
Als persoon denk jij in (technische) oplossingen en kansen. Je denkt niet in kaders. Enerzijds denk en handel je in het belang van de klant en stel je de klant ook centraal, anderzijds durf jij ook de verwachtingen te temperen vanuit de klant. Bovenal ben je een sympathieke collega die informatie vraagt en deelt binnen het team.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Tenminste 5 jaar werkervaring in een IT-omgeving;
 • Kennis en ervaring met DevOps, ITIL en Prince2;
 • Ervaring met infrastructuurbeheer in de Cloud en On-Premise;
 • Bovenal neem je een positieve mindset mee.

  Wat bieden wij?

  Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
  Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

  Ontdek Triple Cultuur

  Interesse?

  Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als Accountmanager bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

  Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

  Bekijk vacatures
  INTRODUCE YOURSELF
  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
  Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!