Triple
PHP Software Engineer
Mobile Viewpoint

Mobile Viewpoint is onderdeel van de Triple group en specialiseert zich in de ontwikkeling van draadloze video transmissieapparatuur, Automatische (AI) studio,-en sportproductie systemen en software voor de internationale media,-en beveiligingsmarkt..

Klanten zijn bijvoorbeeld BBC News, Sky Sport, RAI Italia, maar ook Ajax en diverse Nederlandse politiediensten. Naast hardware maakt Mobile Viewpoint innovatieve cloud based services voor de transmissie en opslag van audio en video.

Ga naar website

Jouw rol

  • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe features en onderhoud van de LinkMatrix, ons video portal. De LinkMatrix is ons gezicht naar de klant en de toegang tot als zijn diensten, maar ook remote management van zijn video encoders en decoders;
  • Naast ons klant portal ben je ook bezig met de implementatie van nieuw features op onze hardware omdat een groot deel van de user interface is gebouwd in PHP en javascript.
Samen met 16 mensen werk je bij Mobile Viewpoint aan de ontwikkeling van nieuwe diensten. Het team is multidisciplinair en daardoor is het mogelijk je verder te ontwikkelen op andere disciplines zoals C++, iOS en Android. Naast je directe collega’s ben je onderdeel van de Triple organisatie, waardoor je snel kan sparren met collega’s maar ook pizza eten en een drankje met elkaar drinken. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Wat vragen wij van jou?

  • Een sympathieke collega;
  • Passie voor innovaties in de Broadcast en video streaming Business;
  • Kei in PHP en javascript;
  • Je kunt goed samenwerken en staat open voor nieuwe ideeën en technieken;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de internettechnologie en dat mag ook in de hobbysfeer zijn;
  • Werkt gemakkelijk samen met collega’s en klanten en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als PHP Software Engineer bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!