Triple
C# .NET Developer
Ervaren met Azure, SQL en Umbraco

Bij Triple worden we gedreven door passie voor technologie en innovatie. Vanuit onze kennis en visie versterken we topmerken met digitale innovaties en oplossingen voor onder andere Vodafone, RTL, Max Verstappen, citizenM en ANWB.

Wij richten ons op concept en strategie, design, apps en optimalisatie en het zorgen voor het optimaal presteren van diensten door kwalitatieve stabiele public en private cloud oplossingen. Door dit te combineren hopen wij het digitale landschap te verbeteren.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af in combinatie met een hapje en drankje en als je sportief bent, begin je samen met je collega’s de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek onze cultuur

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en media;
  • Belangrijk is een pragmatische instelling gericht op het bieden van concrete, uitvoerbare oplossingen en denkend in mogelijkheden;
  • Stressbestendigheid is een must; In deze functie schakel je tussen meerdere projecten.
Verder:
  • Ervaren met C# .NET;
  • Ervaring met Azure is een pré;
  • Ervaring met SQL, ASP.NET (MVC), JSON, REST, Umbraco is een pré.


Belangrijk is:
  • Minimaal een IT opleiding op HBO niveau;
  • 1-3 jaar ervaring als programmeur;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Marloes Bogers (HR), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!