Triple
C# .NET Developer
Experienced with Azure, SQL and Umbraco
Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Producten ontwikkelen vanuit een intrinsieke motivatie en overtuiging, dat is waar het bij ons om draait. Vanuit deze visie versterken wij topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches, voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen, citizenM, Talpa en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie en zorgen dat de diensten optimaal presteren door kwalitatieve stabiele public en private cloud oplossingen.

Voor de afdeling Development zijn we op zoek naar een talentvolle C# .NET Developer. In jouw rol als C# .NET Developer werk je met de nieuwste tools en technieken in de Microsoft Azure cloud omgeving en draag je bij aan de ontwikkeling van onderscheidende applicaties.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve club met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding.
Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan de cultuur, met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-party's. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af in combinatie met een hapje en drankje en als je sportief bent, begin je samen met je collega’s de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Discover our culture

Wat vragen wij van jou?

Belangrijk is dat je geïnteresseerd bent in de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en media. Daarnaast is een pragmatische instelling gericht op het bieden van concrete, uitvoerbare oplossingen en denkend in mogelijkheden belangrijk. In deze functie schakel je tussen meerdere projecten en daarmee is stressbestendigheid een must.
Verder:
  • Ervaren met C# .NET;
  • Ervaring met Azure is een pré;
  • Ervaring met SQL, ASP.NET (MVC), JSON, REST, Umbraco is een pré.

  • Belangrijk is:
  • Minimaal een IT opleiding op HBO niveau;
  • 1-3 jaar ervaring als programmeur;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij onze innovatieve club? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Karen Warners, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Go to LinkedIn
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!