Triple
Hospitality Assistant
With at least 1 experience in a comparable role
Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, NLZIET, Max Verstappen, citizenM en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie en zorgen dat de diensten optimaal presteren door kwalitatieve stabiele public- en private cloud oplossingen. Voor onze afdeling Hospitality zijn wij op zoek naar een Hospitality Assistant.

Jouw rol

Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de meest optimale beleving van onze klanten en medewerkers in ons kantoorpand te Alkmaar aan de Keesomstraat. Een pand waar Triple een tweetal verdiepingen bezet met zo'n 150 collega's en waar met regelmaat de klant te gast is.
In de rol van Hospitality Assistant fungeer je als visitekaartje van Triple. Je verzorgt de uitstraling van onze pantry’s, je verzorgt events en meetings en help jij je collega waar nodig met het klaarzetten van onze uitgebreide lunch. Daarnaast ontvang jij de gasten/klanten van Triple, beantwoord je de telefoon en verzorg je secretariële werkzaamheden voor onze medewerkers zoals het boeken van reizen, versturen van pakketten en dergelijke. Kortom, een spin in het web voor zowel onze gasten en al onze collega's.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve club met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris met een prettige aanvullende regeling om meer vakantiedagen op te kunnen bouwen. Daarnaast bieden wij voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding.
Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af in combinatie met een hapje en drankje en als je sportief bent, begin je samen met je collega’s de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link

Discover our culture


Wat vragen wij van jou?

Jouw eigenschappen:
  • Gastvrij en dienstbaar;
  • Sociaal;
  • Representatief;
  • Zelfstandig kunnen werken.
Belangrijk is:
  • MBO denk- en werkniveau;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en mondelinge beheersing van Engelse taal

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij ons? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met José Kragtwijk, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Go to LinkedIn
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!