Triple
Derde en vierde jaars stagiaires
Development, Design of Technological Operations
Ben jij bezig met een HBO opleiding en op zoek naar een stage 3e of 4e jaars? Lees dan verder!

Bij Triple krijgen stagiaires de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door mee te werken binnen het team of onderzoek te doen naar een interessant onderwerp. Dit in het geval van een meewerk- of een afstudeerstage. Ons pand in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Triple is een digitaal bureau gevestigd in Alkmaar met zo'n 150 medewerkers. We lopen voorop met de nieuwste technieken en versterken we op deze manier topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, NLZIET, Max Verstappen, citizenM en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie en zorgen dat de diensten optimaal presteren door kwalitatieve stabiele public en private cloud oplossingen.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve club met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding.
Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af in combinatie met een hapje en drankje en als je sportief bent, begin je samen met je collega’s de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Discover our culture

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al stage lopen bij onze innovatieve club? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met José Kragtwijk, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Go to LinkedIn
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!