Triple
Derde en vierde jaars stagiaires
Voor de afdeling development, design en TechOps.

Bij Triple worden we gedreven door passie voor technologie en innovatie. Vanuit onze kennis en visie versterken we topmerken met digitale innovaties en oplossingen voor onder andere Vodafone, RTL, Max Verstappen, citizenM en ANWB.

Wij richten ons op concept en strategie, design, apps en optimalisatie en het zorgen voor het optimaal presteren van diensten door kwalitatieve stabiele public en private cloud oplossingen. Door dit te combineren hopen wij het digitale landschap te verbeteren.

Wat bieden wij?

Bij Triple krijgen stagiaires de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door mee te werken binnen het team of onderzoek te doen naar een interessant onderwerp. Dit in het geval van een meewerk- of een afstudeerstage. We bieden een passende stagevergoeding en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons pand in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid.
Wij besteden veel aandacht aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af in combinatie met een hapje en drankje. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al stage lopen bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Marloes Bogers (HR), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!