Triple
Devops Linux Engineer
A pro at Linux and experience with Amazon
Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, NLZIET, Max Verstappen, citizenM en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie en zorgen dat de diensten optimaal presteren door kwalitatieve stabiele public- en private cloud oplossingen. Voor onze afdeling Technology Operations zijn wij op zoek naar een DevOps Linux Engineer.

Samen met 20 mensen werk je op de afdeling Technology Operations. Het team werkt prettig met elkaar samen, plezier is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen stappen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Wat bieden wij?

Triple is een digitaal bureau gevestigd in Alkmaar waar we met 150 enthousiaste collega’s werken. Bij Triple kun je je creativiteit kwijt en lopen we voorop met de nieuwste technieken. Wij bieden een marktconform salaris en daarnaast zijn een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding onderdeel van ons aanbod. Ons pand in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid.
Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Voorbeelden hiervan zijn evenementen zoals Tropical Tuesday – kennisopbouw, Funky Friday – vrijmibo, Triple Talks – ken je collega, Newsflash - informatief en inspirerend en LAN-party's. Tijdens de lunch dagen we je graag uit voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. En als je echt sportief bent, begin je de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link

Discover our culture

Wat vragen wij van jou?

  • Een sympathieke collega;
  • Passie voor automatiseren van beheersmatige taken (provisioning, configuration management, log aggregatie en deployment-tooling);
  • Kennis en ervaring met video en radio streaming (o.a. HLS, MPEG-DASH, Icecast) is een pré;
  • Kei in Linux en ervaring met Amazon.
Belangrijk is:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de internettechnologie;
  • Bereidheid tot het draaien van (24/7) bereikbaarheidsdiensten;
  • Werkt gemakkelijk samen met collega’s en klanten en beheerst de Nederlandse taal goed.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij ons? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met José Kragtwijk, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Go to LinkedIn
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!