Triple
Devops Linux Engineer
Een pro in Linux en ervaring met Amazon

Bij Triple worden we gedreven door passie voor technologie en innovatie. Vanuit onze kennis en visie versterken we topmerken met digitale innovaties en oplossingen voor onder andere Vodafone, RTL, Max Verstappen, citizenM en ANWB.

Wij richten ons op concept en strategie, design, apps en optimalisatie en het zorgen voor het optimaal presteren van diensten door kwalitatieve stabiele public en private cloud oplossingen. Door dit te combineren hopen wij het digitale landschap te verbeteren.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Wat vragen wij van jou?

  • Een sympathieke collega;
  • Passie voor automatiseren van beheersmatige taken (provisioning, configuration management, log aggregatie en deployment-tooling);
  • Kennis en ervaring met video en radio streaming (o.a. HLS, MPEG-DASH, Icecast) is een pré;
  • Kei in Linux en ervaring met Amazon.
Belangrijk is:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de internettechnologie;
  • Bereidheid tot het draaien van (24/7) bereikbaarheidsdiensten;
  • Werkt gemakkelijk samen met collega’s en klanten en beheerst de Nederlandse taal goed.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als DevOps Linux Engineer bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!