Triple
Data scientist, machine learning expert
Met 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 150’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Jouw rol

In de rol van Data Scientist speel je een cruciale rol in projecten met klant en collega, je bent de verbinding tussen business en techniek. In deze rol ben je enerzijds verantwoordelijk voor het inrichten van data opslag en verwerking (b.v. meetplannen), waarin de business vraag (KPI’s en hypotheses) wordt vertaald richting de technische oplossing. En anderzijds vervul je een belangrijke technische rol bij de aggregatie van data en het toepassen van (o.a.) machine learning of advanced analytics technieken, zoals clusteranalyse, itemset mining en decision trees.
Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit een kunstmatige intelligentie expert (AI), technisch architect, ontwikkelaars en testers. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Wat vragen wij van jou?

In deze rol binnen de afdeling Data Science is ervaring met en passie voor AI/Machine Learning/Advanced Data Analytics onmisbaar. Je hebt daarnaast een analytische en creatieve instelling en je bent een verbinder en teamspeler.

Je hebt ervaring met één of meer van de volgende technieken en/of diensten:

  • Big data en analytics technieken als Google Big Query en Google Analytics for Firebase;
  • Bewerking- en mining tools zoals Python & R voor clusteranalyse, itemset mining, Decision trees.

Belangrijk is:

  • HBO of WO-opleiding, bij voorkeur in bèta richting (bijv. Informatiekunde, Informatica, Econometrie, Wiskunde, Technische Bedrijfskunde of Artificial Intelligence);
  • Minimaal 3 jaar in een vergelijkbare omgeving en rol;
  • Kennis van Big Data/Machine Learning/AI;
  • Enige ervaring met bewerking- en mining tools zoals R, Python, SPSS;
  • Enige kennis van database / -opslag technieken als Hadoop, SQL;
  • Zichtbare passie en ervaring met Analytics/AI/Machine Learning technieken en nieuwe technologieën;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als Data Scientist, Machine Learning Expert bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!