Triple
Cloud Solutions Architect
Ben je gepassioneerd over innovatie?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 150’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Jouw rol

Als Cloud Solution Architect ben je de verbinding tussen de business en de techniek. Je speelt een cruciale rol in onze projecten met de klanten en collega’s. Je zal voornamelijk bezig zijn met het opstellen en uitwerken van technische plannen en het vertalen van business vragen richting technische Cloud oplossingen. Door analyses te maken en offertetrajecten te schrijven bepaal jij de nieuwe standaarden.

Ons team

Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit 5 technisch architecten en ongeveer 60 Developers. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruime om verder te groeien.

Profiel

Uiteraard heb jij ervaring en affiniteit met de nieuwe Cloud technieken en weet jij de vertaalslag te maken in de communicatie tussen een niet-technische klant en onze technische collega’s. Je hebt daarnaast een analytische en creatieve instelling en je bent een verbinder en teamspeler. Daarnaast heb je natuurlijk ervaring met een of meerdere technieken: Azure, AWS, Continuous integration tooling, Container hosting, DevOps, APM application performance monitoring.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het schrijven van voorstellen en offertes;
  • Voldoende relevante werkervaring in een vergelijkbare omgeving en rol;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als Cloud Solutions Architect bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!