Triple
Cloud Solutions Architect
Are you passionate about innovation?
Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen, citizenM, Talpa en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie en zorgen dat de diensten optimaal presteren door kwalitatieve stabiele public en private cloud oplossingen. Voor ons Architecten-team zijn wij op zoek naar een Cloud Solution Architect.

Jouw rol

In de rol van Cloud Solution Architect speel je een cruciale rol in projecten met klant en collega, je bent de verbinding tussen business en techniek. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van technische plannen en het vertalen van business vragen richting technische Cloud oplossingen. Je maakt requirement analyses en schrijft offertetrajecten, van waaruit je nieuwe standaarden bepaald. Maar bovenal heb je ervaring en affiniteit met nieuwe Cloud technieken en weet jij de vertaalslag te maken in communicatie tussen een niet-technische klant en onze technische collega’s.
Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit 5 technisch architecten en ongeveer 60 Developers. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruime om verder te groeien.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve club met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding.
Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af in combinatie met een hapje en drankje en als je sportief bent, begin je samen met je collega’s de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Discover our culture

Wat vragen wij van jou?

In deze rol binnen de afdeling Development is ervaring met en passie voor Cloud Solutions onmisbaar. Je hebt daarnaast een analytische en creatieve instelling en je bent een verbinder en teamspeler.

Je hebt ervaring met één of meer van de volgende technieken:
 • Azure;
 • AWS;
 • Continuous integration tooling;
 • Container hosting;
 • DevOps;
 • APM application performance monitoring.
Belangrijk is:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar in een vergelijkbare omgeving en rol;
 • Kennis van Cloud platformen en wil dit blijven uitbreiden;
 • Zichtbare passie en ervaring met Cloud solutions en nieuwe technologieën;
 • Ervaring met het schrijven van voorstellen en offertes;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Karen Warners, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Go to LinkedIn
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!