Triple
Catering Employee
Are you a star in the kitchen?
Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, NLZIET, Max Verstappen, citizenM en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie en zorgen dat de diensten optimaal presteren door kwalitatieve stabiele public- en private cloud oplossingen. Voor onze afdeling Hospitality zijn wij op zoek naar een Catering Medewerker.

Jouw rol

Jij bent verantwoordelijk voor de uitgebreide lunch die wordt opgedekt voor jouw collega’s in ons kantoorpand te Alkmaar aan de Keesomstraat. Een pand waar Triple een tweetal verdiepingen bezet met zo'n 150 collega's en waar met regelmaat ook de klant te gast is.
In de rol als Medewerker Catering verzorg je 4 dagen in de week de lunch en ben je bereid er wat extra’s eraan toe te voegen. Daarnaast neem je ook facilitaire taken op je, zoals het aanvullen van de voorraden, het opruimen van de keukens en het nalopen van de toiletten. Kortom, verantwoordelijk voor een strak en opgeruimd pand.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve club met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding.
Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af in combinatie met een hapje en drankje en als je sportief bent, begin je samen met je collega’s de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link

Discover our culture


Wat vragen wij van jou?

Jouw eigenschappen:
  • Gastvrij en dienstbaar;
  • Representatief;
  • Zet graag een stapje extra.
Belangrijk is:
  • MBO werk- en denkniveau;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • 20 uur per week beschikbaar verdeeld over vier dagen per week (maandag tot en met donderdag);
  • Beheersing van de Nederlandse taal.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij onze innovatieve club? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met José Kragtwijk, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Go to LinkedIn
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!