Triple
C++ Developer
Voor Triple-company Mobile Viewpoint

Mobile Viewpoint is onderdeel van de Triple group en specialiseert zich in de ontwikkeling van draadloze video transmissieapparatuur, Automatische (AI) studio,-en sportproductie systemen en software voor de internationale media,-en beveiligingsmarkt.

Klanten zijn bijvoorbeeld BBC News, Sky Sport, RAI Italia, maar ook Ajax en diverse Nederlandse politiediensten. Naast hardware maakt Mobile Viewpoint innovatieve cloud based services voor de transmissie en opslag van audio en video.

Ga naar website

Jouw rol

Voor het Development team van Mobile Viewpoint zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar met kennis en ervaring op het gebied van C++ en Linux. Jij bent iemand die open staat voor innovatieve ideeën, pro actief is en beschikt over een natuurlijke drive naar innovatie en verbetering. Door jouw ervaring kan je goed inschatten of een oplossing technisch haalbaar is binnen de gestelde termijn.
Je bent communicatief en hebt een mening over hoe goede software gebouwd moet worden en weet anderen daarin te motiveren en te stimuleren. De basis van het succes is op dit moment de Waterval methode, maar we zijn bezig met de implementatie van Scrum en Agile ontwikkelingsmethodiek. Voor deze functie beschik jij over een WO of HBO opleiding op het gebied van software engineering met enige jaren relevante werkervaring.

Wat bieden wij jou?

Wij geloven in uitdagend werkgeverschap en het werken in team verband. We willen dat jij het leuk vindt bij ons en voldoening hebt in je werk. Daarbij hoort een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door het informele karakter en een hands on mentaliteit. Daarnaast staat assertiviteit hoog in ons vaandel en dat vragen wij ook van jou.
Binnen Mobile Viewpoint geloven we sterk in kennisontwikkeling omdat onze klanten eisen dat de nieuwe technologie wordt toegepast in onze producten. Je bent dus elke dag bezig met de verrijking van je eigen kennis en onze positie in de markt van broadcast en videotransmissie apparatuur en services.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij Mobile Viewpoint? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de functie? Bel dan naar 072-5129516.

INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!