Triple
C++ Developer
Voor Triple-company Mobile Viewpoint

Mobile Viewpoint is onderdeel van de Triple group en specialiseert zich in de ontwikkeling van draadloze video transmissieapparatuur, Automatische (AI) studio,-en sportproductie systemen en software voor de internationale media,-en beveiligingsmarkt.

Klanten zijn bijvoorbeeld BBC News, Sky Sport, RAI Italia, maar ook Ajax en diverse Nederlandse politiediensten. Naast hardware maakt Mobile Viewpoint innovatieve cloud based services voor de transmissie en opslag van audio en video.

Ga naar website

Jouw rol

Als C++ developer ga je bij ons werken aan de implementatie van onze core video technologie. Dit zijn onze eigen video encoders en transmissie software, maar ook de real time processing van onze AI-software is onderdeel van jouw werkzaamheden. Onze automatische studio en sportproductiesystemen zijn state-of-the-art. Dat komt omdat wij onze eigen software maken in plaats van gebruik te maken van standaard softwarecomponenten. Onze C++ developers zijn dan ook de core van ons R&D-team.
Naast het ontwikkelen van de software ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van onze overall architectuur en natuurlijk je eigen kennis. Bij Mobile Viewpoint willen we onze klanten verrassen met het toepassen van de nieuwste technische ontwikkelingen in onze producten. Dat betekent dat wij ook kijken naar de toepassing van Augmented Reality, Virtual Reality en natuurlijk Artificial Intelligence.

Profiel

Als persoon ben jij iemand die openstaat voor innovatieve ideeën, een persoon die proactief is en beschikt over een natuurlijke drive naar innovatie en verbeteringen. Door jouw ervaring kan je goed inschatten of een oplossing technisch haalbaar is binnen de gestelde termijn. Je bent communicatief vaardig en hebt een mening over hoe goede software gebouwd moet worden. Jij weet daarin anderen te motiveren en te stimuleren.

Functie-eisen

  • HBO of WO-opleiding op het gebied van software engineering;
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke rol of functie;
  • Kennis en ervaring van Scrum of Agile is mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou?

Wij geloven in uitdagend werkgeverschap en het werken in team verband. We willen dat jij het leuk vindt bij ons en voldoening hebt in je werk. Daarbij hoort een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door het informele karakter en een hands on mentaliteit. Daarnaast staat assertiviteit hoog in ons vaandel en dat vragen wij ook van jou.
Binnen Mobile Viewpoint geloven we sterk in kennisontwikkeling omdat onze klanten eisen dat de nieuwe technologie wordt toegepast in onze producten. Je bent dus elke dag bezig met de verrijking van je eigen kennis en onze positie in de markt van broadcast en videotransmissie apparatuur en services.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als C++ Developer bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!