Triple
Azure Cloud Engineer
Are you passionate about DevOps automation?
Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, NLZIET, Max Verstappen, citizenM en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie en zorgen dat de diensten optimaal presteren door kwalitatieve stabiele public en private cloud oplossingen. Voor onze afdeling Technology Operations zijn wij op zoek naar een Azure Cloud Engineer.

In jouw rol als Azure Cloud Engineer ben jij verantwoordelijk voor de operations van onze klantsystemen. Samen met 20 mensen werk je op de afdeling Technology Operations. Het team werkt prettig met elkaar samen, plezier is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen stappen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve club met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris met een prettige aanvullende regeling om meer vakantiedagen op te kunnen bouwen. Daarnaast bieden wij voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding.
Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af in combinatie met een hapje en drankje en als je sportief bent, begin je samen met je collega’s de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link

Discover our culture


Wat vragen wij van jou?

Kenmerkend voor jou:
  • Je bent een sympathieke collega;
  • Passie voor DevOps automation;
  • Kei in Azure.
Belangrijk is:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de internettechnologie;
  • Bereidheid tot het draaien van (24/7) bereikbaarheidsdiensten;
  • Werkt gemakkelijk samen met collega’s en klanten en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij onze innovatieve club? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met José Kragtwijk, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Go to LinkedIn
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!