Triple
API Integration Engineer
Met een DevOps mentaliteit

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 150’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Jouw rol

Als API Integration Engineer heb je een brede verantwoordelijkheid, waarin je de hele lifecycle van systeemintegraties overziet. Dat begint bij onze klanten: je luistert naar hun behoeftes rondom het koppelen van softwaresystemen en daagt ze uit op het gebied van eenvoud, effectiviteit en business value binnen hun integratievraagstukken. Je stelt de juiste vragen en bepaalt een passende architectuur én implementatie waarbij gebruik wordt gemaakt van (cloud)systemen als AWS en/of Azure API Management, Apigee (Google API management) of Tyk. Daarnaast steek je ook graag je handen uit je mouwen om zelf de implementatie op te zetten. Hier komt ook een stuk development bij, in bijvoorbeeld Javascript of andere domeintaal.
Eenmaal opgezet zorg je samen met het operationeel team voor continuïteit en verdere optimalisatie van jouw oplossingen. Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit vier API engineers, wat onderdeel is van een grotere groep van 60 developers. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook door het bezoeken van beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. We verwachten dat je jezelf continu wilt blijven uitdagen en krijgt daar dan ook de ruimte voor.

Wat vragen wij van jou?

In deze rol binnen de afdeling Development is ervaring met en passie voor API’s/ Backends onmisbaar. Je hebt daarnaast een analytische instelling en je bent een teamspeler.

Je hebt bij voorkeur ervaring met één of meer van de volgende technieken:

  • OAuth, OpenID of andere Identity & Access Management standaarden;
  • DevOps mindset, CI/CD en cradle-to-grave ownership;
  • DNS en HTTP protocol;
  • Ervaring met een of meer scripting talen.

Belangrijk is:

  • HBO/WO werk- en denkniveau in een technische richting;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Bereid tot het behalen van certificering;
  • Analytisch en procedureel kunnen denken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als API Integration Engineer bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!