Triple
Accountmanager
Met een proactieve houding

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 150’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

Profiel

Het liefst ben jij de hele dag met lego bezig. Met de (technische) bouwstenen die wij rijk zijn, kan jij voor de klant de juiste oplossing creëren en realiseren. Als accountmanager bij Triple denk jij in oplossingen en zie je voortdurend kansen. In kaders denken past niet bij Triple, we denken graag outside the box. Je bent in gesprek met mensen, op allerlei lagen. Daarom schakel je natuurlijk makkelijk en ben je communicatief sterk. Onze collega’s zijn onwijs trots op de gave dingen die wij maken en vanuit jouw rol vertegenwoordig jij onze collega’s.
Je komt in een hele gave, technische omgeving te werken waarbij innovatie voortdurend aan de orde van de dag is. Kenmerkend aan jou is daarom dat je van nature nieuwsgierig, tech- en business savvy. Bij Triple dagen we daarnaast elkaar graag uit voor een potje FIFA, Smash Bros., tafeltennis of tafelvoetbal en daar doe je graag aan mee. Wij hebben een hele platte organisatiestructuur en dragen allemaal ons steentje bij aan het transformeren van het digitale landschap. Je stuurt daarom aan vanuit inhoud, kennis en persoonlijkheid en niet vanuit jouw positie.

Werkzaamheden

Jij trekt de uitdagingen van onze klanten bijna persoonlijk aan. Om als accountmanager bij Triple aan de slag te gaan, besef je heel goed dat jij de brug bent tussen de klant, commercie, Tech en development. Je voelt de verantwoordelijkheid voor de relatie tussen Triple en onze klanten (waaronder enkele grote A-merken). Je collega’s maken de gaafste dingen en denken innoverend. Daarom besef jij dat je de wensen en eisen van de klant goed moet inventariseren om de ontwikkelingsrichting van de klant vast te stellen. Op basis van deze informatie pas jij het projectplan van Triple aan, verdedig je intern het klantbelang en schakel je snel met jouw collega’s. Opbouwen, bestendigen en uitbouwen van de relaties met onze klanten. Drie termen die onwijs belangrijk zijn voor de continuïteit van Triple!
Jij bent een bouwer, net zoals jouw collega’s. Je stelt de accountplanning op en bewaakt daarnaast de voortgang gedurende het proces. De lead nemen binnen het klantteam (bestaande uit AM, PM, Tech en development) is jou op de borst geschreven. Omdat je collega’s innoverend werken, haal je natuurlijk informatie op bij jouw collega’s om tot de beste oplossingen te kunnen komen. Ook het onderhouden van het CRM-systeem is onderdeel van jouw taken. Samengevat zullen jouw werkzaamheden voor 60 procent bestaan uit het bestendigen en uitbreiden van bestaande relaties en voor ongeveer 40 procent uit new business (zelf initiëren maar ook het opvolgen van leads). Het team waarin je komt te werken bestaat uit 4 collega’s.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een client facing rol, bijvoorbeeld Accountmanagement;
  • Een hoge dosis enthousiasme;
  • Je profileert je als een interne ondernemer met oog voor omzet, kosten, mensen en middelen;
  • Kennis van het digitale landschap in een IT-omgeving.

Wat bieden wij?

Triple biedt een innovatieve en creatieve omgeving met zo'n 150 medewerkers gevestigd in Alkmaar. Er werken gedreven mensen die allen het doel hebben om de klant optimaal te bedienen, dat doen we met passie waardoor we constant innovatief zijn. Wij bieden een passend salaris, voldoende ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en passende arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding. Ons hoofdkantoor in Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
Bij Triple wordt er veel aandacht besteed aan cultuur met veel terugkerende evenementen als Tropical Tuesday, Funky Friday, Triple Talks, Newsflash en LAN-parties. Verder is het een standaard gegeven om je collega’s tijdens de lunch uit te dagen voor een potje Super Smash Bros., FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. Fanatiekelingen beginnen samen met collega's de werkdag met een paar minuten planken en iedere vrijdag sluiten we met elkaar de week af met een gezellige borrel. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple?

Ontdek Triple Cultuur

Interesse?

Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken als Accountmanager bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Recruiter), te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Past deze vacature toch niet helemaal bij jou, maar ben je toch nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande button om andere vacatures te bekijken.

Bekijk vacatures
INTRODUCE YOURSELF
Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!
Hi, I am Wozz. Can I help you to find a job? I am always here for you!