Supportmedewerker Mobile Viewpoint


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Mobile Viewpoint is als dochteronderneming van Triple, een internationaal opererende organisatie die draadloze video oplossingen verkoopt aan grote en kleine televisiezenders en bedrijven actief in de security branche. Trots zijn we op onze producten en klantenportefeuille waar onder andere BBC, Eurovision en AT5 tot behoren.

We zijn op zoek naar een Support Medewerker die inhoudelijk ons Support team kan versterken.

Werkzaamheden


Jouw werkgebied is een combinatie van ICT en broadcast video. Mobile Viewpoint maakt draadloze videozenders die worden gebruikt in nieuwsuitzendingen, maar ook om live beelden te versturen vanaf motoren bij een event zoals de Dam tot Damloop. Je bent onderdeel van een supportteam dat bestaat uit drie man in Nederland, een in Dubai en een in Mexico.

Jouw taak wordt het support leveren aan onze klanten en het analyseren en oplossen van klantproblemen op ICT niveau in relatie tot onze video zenders en ontvangers. Eveneens zal hardware assessment onderdeel zijn van jouw functie. Daarnaast ben je een brug tussen R&D en de klant als de vraag niet oplosbaar is met de standaard tools.

Functie-eisen


  • Een afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld Informatica of Elektrotechniek);
  • Kennis van CCNA;
  • 1-3 jaar ervaring in een helpdesk of support functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in Engels en Nederlands;
  • Kennis van Linux is een pré.


Je bent een teamplayer, analytisch sterk en beschik je over een probleemoplossend vermogen. Daarnaast ben je klantvriendelijk, servicegericht en heb je een flexibele instelling.

Cultuur


Wij zijn een ambitieuze, resultaat gedreven organisatie met als kernwaarden robuust, scherp en bezield, waar gevraagd wordt naar eigen inbreng en professionaliteit. Omdat wij vooraan willen staan bij de ontwikkeling van trends in de wereld van videotransmissie, investeren wij in onze eigen medewerkers middels opleidingen en trainingen. Wij vragen hierin een gezonde ambitie om jezelf continu te verbeteren. Daarnaast bieden wij een goed salaris met passende secundaire voorwaarden.

Introduce Yourself


Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!