Stage System Engineer bij Triple


Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Producten ontwikkelen vanuit een intrinsieke motivatie en overtuiging – dat is waar het bij ons om draait. Vanuit deze visie versterken wij topmerken met digitale innovatie en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches, voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Talpa, en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en hosting. Met inmiddels ruim 140 enthousiaste collega’s en alle expertise onder één dak, ontwikkelen we bedrijfskritische oplossingen met sterk resultaat.


Voor onze afdeling Technology Operations zijn wij op zoek naar een

Stagiaire System Engineer

Als stagiaire op de afdeling Technology Operations werk je nauw samen met drie System Engineers die verantwoordelijk zijn voor de afhandeling van 1e lijns tickets. Zij handelen onder andere de tickets af van klanten en voeren changes door en beheren verschillende internet platformen. Je werkt voor twee verschillende soorten klanten, namelijk de klant extern en de klant intern. Extern zijn grote en kleine klanten, waaronder Heineken en ANWB. Intern betekent jouw collega's. Kortom, jij bent met jouw collega's samen het aanspreekpunt voor een diverse groep mensen. Klant is koning, dat is het motto van de afdeling en dat betekent op een hoog niveau het werk uitvoeren. Naast dit alles is er op deze afdeling ruimte voor gezelligheid. De bioscoop wordt meerdere malen bezocht door het team en uiteten of een drankje drinken met elkaar gebeurt ook met regelmaat. Een leuk team waar mensen werken met jaren werkervaring en waar jij als stagiaire veel van kunt leren.

Interesse?Ben je getriggerd en zit jij in het vierde jaar van een MBO opleiding richting IT en wil je graag meer kennis opdoen binnen onder meer Linux ? Wil jij je stage lopen bij onze innovatieve IT club aan de Keesomstraat 10 te Alkmaar? Dan ontvangen we graag een korte toelichting en een CV. Deze kun je sturen naar jobs@wearetriple.com. Niet onbelangrijk; Triple biedt een stagevergoeding aan alle stagiaires! Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

Cultuur


De belangrijkste kracht achter Triple zijn onze mensen en daar zorgen we dan ook goed voor. We bieden je een prettige sfeer met de faciliteiten voor een goede balans tussen werk en ontspanning. Als stagiaire ben jij net zoals iedereen onderdeel van de club, dat betekent vrijdagmiddag een borrel om een succesvolle week af te sluiten, een bbq op het dakterras als het lekker weer is, een game-toernooi en nog veel meer van dit!

Discover our culture

Introduce Yourself


Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!

Sign Up for SPAM!


Leave your name and address in the form below and we will send you an email when a new vacancy comes available.