Software Developer C++ Mobile Viewpoint


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Mobile Viewpoint is als dochteronderneming van Triple, een internationaal opererende organisatie die draadloze video oplossingen verkoopt aan grote en kleine televisiezenders en bedrijven actief in de security branche. Trots zijn we op onze producten en klantenportefeuille waar onder andere BBC, Eurovision en AT5 tot behoren.

Wij zijn per direct op zoek naar een ontwikkelaar die ons R&D team wilt gaan versterken.

Werkzaamheden


Voor het Development team van Mobile Viewpoint zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar met kennis en ervaring op het gebied van C++ en Linux. Jij bent iemand die open staat voor innovatieve idee├źn, pro actief is en beschikt over een natuurlijke drive naar innovatie en verbetering. Door jouw ervaring kan je goed inschatten of een oplossing technisch haalbaar is binnen de gestelde termijn. Je bent communicatief vaardig en hebt een mening over hoe goede software gebouwd moet worden en weet anderen daarin te motiveren en te stimuleren. De basis van het succes is op dit moment de Waterval methode, maar we zijn bezig met de implementatie van Scrum en Agile ontwikkelingsmethodiek.

Functie-eisen


  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met software development in C++;
  • Linux kennis;

Cultuur


Wij geloven in uitdagend werkgeverschap en het werken in team verband. We willen dat jij het leuk hebt bij ons en voldoening hebt in je werk. Daarbij hoort een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door het informele karakter en een hands-on mentaliteit. Daarnaast staat assertiviteit hoog in het vaandel en dat vragen wij ook van jou. Binnen Mobile Viewpoint geloven we sterk in kennisontwikkeling omdat onze klanten eisen dat de nieuwe technologie wordt toegepast in onze producten. Je bent dus elke dag bezig met de verrijking van je eigen kennis en onze positie in de markt van broadcast en videotransmissie apparatuur en services.

Introduce Yourself


Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!