Secretaresse / Receptioniste (tijdelijk)


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Producten ontwikkelen vanuit een intrinsieke motivatie en overtuiging – dat is waar het bij ons om draait. Vanuit deze visie versterken wij topmerken met digitale innovatie en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches, voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Talpa, en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en hosting. Met inmiddels ruim 140 enthousiaste collega’s en alle expertise onder één dak, ontwikkelen we bedrijfskritische oplossingen met sterk resultaat.

Als tijdelijke ondersteuning van ons secretariaat zijn wij op zoek naar een flexibele, enthousiaste Secretaresse / Receptioniste (40 uur per week) voor circa drie maanden.

Werkzaamheden


Als onderdeel van ons secretariaat zijn wij op zoek naar een Secretaresse / Receptioniste die een spilfunctie binnen onze organisatie kan gaan vervullen. De werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan onder meer uit het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van klanten, allerlei facilitaire werkzaamheden en het verzorgen van in- en uitgaande post. Je fungeert als het visitekaartje van onze onderneming.

Profiel


 • Een representatieve, accurate, stressbestendige en enthousiaste collega;
 • Klantvriendelijk en pro-actief;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een afgeronde opleiding op MBO4 niveau.
 • Culture


  De belangrijkste kracht achter Triple zijn onze mensen en daar zorgen we dan ook goed voor. Je ontvangt een prima salaris en pakket aan secundaire voorwaarden. We bieden je een prettige sfeer met de faciliteiten voor een goede balans tussen werk en ontspanning.

  Discover our culture

  Introduce Yourself


  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!