C# .NET Developer


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen, CitizenM, Talpa en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie en ervoor zorgen dat de diensten optimaal presteren via een passende hosting oplossing.

Voor de afdeling Development zijn we op zoek naar een talentvolle

C# .NET Developer


In jouw rol als C# .NET Developer werk je met de nieuwste tools en technieken in de Microsoft Azure cloud omgeving en draag je bij aan de ontwikkeling van onderscheidende applicaties.


Wat biedt Triple?


Triple is een digitaal bureau gevestigd in Alkmaar waar we met 150 enthousiaste collega’s werken. Bij Triple kun je je creativiteit kwijt en lopen we voorop met de nieuwste technieken. Wij bieden een marktconform salaris met een prettige aanvullende regeling om meer vrije dagen op te kunnen bouwen. Daarnaast zijn een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding onderdeel van ons aanbod. Ons pand in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Voorbeelden hiervan zijn evenementen zoals Tropical Tuesday – kennisopbouw, Funky Friday – vrijmibo, Triple Talks – ken je collega, Newsflash - informatief en inspirerend en LAN-party's. Tijdens de lunch dagen we je graag uit voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. En als je echt sportief bent, begin je de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link:

Discover our culture


Wat vragen wij van jou?


Belangrijk is dat je geïnteresseerd bent in de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en media. Daarnaast is een pragmatische instelling gericht op het bieden van concrete, uitvoerbare oplossingen en denkend in mogelijkheden belangrijk. In deze functie schakel je tussen meerdere projecten en daarmee is stressbestendigheid een must.

Daarnaast:

 • Ervaren met C# .NET;
 • Ervaring met Azure is een pré;
 • Ervaring met SQL, ASP.NET (MVC), JSON, REST, Umbraco is een pré.

 • Belangrijk is:


 • Minimaal een IT opleiding op HBO niveau;
 • 1-3 jaar ervaring als programmeur;
 • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels.

 • Interesse?


  Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Karen Warners, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

  Introduce Yourself


  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!

  Sign Up for SPAM!


  Leave your name and address in the form below and we will send you an email when a new vacancy comes available.