Junior Netwerk Engineer


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Max Verstappen, CitizenM, Talpa en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en zorgen dat de diensten optimaal presteren via een passende hosting oplossing.

Voor onze afdeling Technology Operations zijn wij op zoek naar een

Junior Network Engineer


In jouw rol als Junior Netwerk Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer en optimalisatie van de verschillende netwerken waaronder Frontend/Backend/Core/Storage. Per klant of product omgeving dienen deze netwerken door jou en je colega's onderhouden te worden. Tevens voer je verbeteringen door op het netwerk en beheer je diverse vpn/ipsec-tunnels en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van 2e en 3e lijnstickets. Denk hierbij aan onder meer firewallchanges en natconfiguraties. Je werkt samen met een aantal collega's waar jij van kunt leren. Samen met hen bedien je de klant zo optimaal als mogelijk.


Wat biedt Triple?


Triple is een digitaal bureau gevestigd in Alkmaar waar we met 150 enthousiaste collega’s werken. Bij Triple kun je je creativiteit kwijt en lopen we voorop met de nieuwste technieken. Wij bieden een marktconform salaris met een prettige aanvullende regeling om meer vrije dagen op te kunnen bouwen. Daarnaast zijn een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding onderdeel van ons aanbod. Ons pand in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Voorbeelden hiervan zijn evenementen zoals Tropical Tuesday – kennisopbouw, Funky Friday – vrijmibo, Triple Talks – ken je collega, Newsflash - informatief en inspirerend en LAN-party's. Tijdens de lunch dagen we je graag uit voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. En als je echt sportief bent, begin je de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link

Discover our culture


Wat vragen wij van jou?


 • Een leergierige en flexibele instelling, dat past goed binnen deze functie;
 • Minimaal MBO-4 opleiding afgerond;
 • Enige stage- of werkervaring op het gebied van IT;
 • Kennis van beheersmethodieken (ITIL);
 • Kennis van Cisco producten zoals de routers, switches en ASA-firewalls;
 • Je bent CCNA gecertificeerd (of vergelijkbaar) of in ieder geval hier druk mee bezig;
 • Kennis van routeringprotocollen zoals ospf/rip/bgp.

 • Belangrijk is:


 • Bereidheid tot het draaien van (24/7) bereikbaarheidsdiensten;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands en Engels).

 • Interesse?


  Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met José Kragtwijk, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

  Introduce Yourself


  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!

  Sign Up for SPAM!


  Leave your name and address in the form below and we will send you an email when a new vacancy comes available.