Junior/Medior 3D Designer


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Producten ontwikkelen vanuit een intrinsieke motivatie en overtuiging – dat is waar het bij ons om draait. Vanuit deze visie versterken wij topmerken met digitale innovatie en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches, voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Talpa, en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en hosting. Met inmiddels ruim 140 enthousiaste collega’s en alle expertise onder één dak, ontwikkelen we bedrijfskritische oplossingen met sterk resultaat.

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een Junior/Medior 3D Designer.

Profiel


Je hebt passie voor design en technologie en gemotiveerd om te leren. Je bent door jouw creativiteit en sterke conceptuele & visuele skills in staat innovatieve concept designs te maken vanaf scratch. Je hebt oog voor kwaliteit en detail. Je kunt daarnaast zeer goed zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent communicatief zeer vaardig.

Functie-eisen


 • Je hebt een HBO opleiding afgerond;
 • Minimaal 1-3 jaar ervaring op het gebied van 3D design;
 • Je begrijpt en bent geïnteresseerd in animation;
 • Je bent bekend met 3D packages zoals Maya en 3ds Max;
 • Je hebt kennis van Unity3D;
 • In verband met texturing kan je werken met programma’s zoals Adobe Photoshop en Illustrator en heb je ervaring met ZBrush of Mudbox voor painting/sculpting;
 • Ervaring met VR is een pré.
 • Culture


  De belangrijkste kracht achter Triple zijn onze mensen en daar zorgen we dan ook goed voor. Je ontvangt een prima salaris en pakket aan secundaire voorwaarden. We bieden je een prettige sfeer met de faciliteiten voor een goede balans tussen werk en ontspanning.

  Discover our culture

  Introduce Yourself


  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!