Hospitality Manager


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Max Verstappen, citizenM, Talpa en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en zorgen dat de diensten optimaal presteren via een passende hosting oplossing.

Ter versterking van ons kantoor zijn wij op zoek naar een

Hospitality Manager


In deze rol ben je verantwoordelijk voor de meest optimale beleving van onze klanten en medewerkers in ons kantoorpand in Alkmaar. Een pand waar Triple een tweetal verdiepingen bezet met zo'n 150 betrokken medewerkers en waar met regelmaat de klant te gast is. Jij stuurt de afdeling en derden (schoonmaak, lease etc) aan en bent verantwoordelijk voor de totale hospitality. Je werkt in deze rol nauw samen met de CPO van Triple. De afdeling houdt zich bezig met gebouwbeheer, kantoorinrichting, de lunch voor medewerkers, de organisatie van bedrijfsevents en borrels, de vitaliteit van onze medewerkers, leaseauto's, telefonie en incentives voor onze medewerkers. Daarnaast is deze afdeling verantwoordelijk voor de beleving van de gasten, dus dat betekent van telefoonaanname, de verzorging van de gasten hier op kantoor tot aan de relatiegeschenken. Ook is de afdeling Hospitality ondersteunend aan de business, hierbij moet je denken aan onder meer het boeken van reizen en post- en pakketverwerking. In de rol van Hospitality Manager ben jij iedere dag kritisch en weet jij de aan de juiste knoppen te draaien om tot verbetering te komen. Jij zorgt ervoor dat onze medewerkers iedere dag weer verrast zijn en blij worden van hun werkomgeving. Jij zorgt ervoor dat onze gasten opkijken van de hoge mate van service en klantgerichtheid. In deze rol werk je samen met de Hospitality Assistant, samen zijn jullie het gezicht van Triple.


Wat biedt Triple?


Triple is een digitaal bureau gevestigd in Alkmaar waar we met 150 enthousiaste collega’s werken. Bij Triple kun je je creativiteit kwijt en lopen we voorop met de nieuwste technieken. Wij bieden een marktconform salaris met een prettige aanvullende regeling om meer vrije dagen op te kunnen bouwen. Daarnaast zijn een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding onderdeel van ons aanbod. Ons pand in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Voorbeelden hiervan zijn evenementen zoals Tropical Tuesday – kennisopbouw, Funky Friday – vrijmibo, Triple Talks – ken je collega, Newsflash - informatief en inspirerend en LAN-party's. Tijdens de lunch dagen we je graag uit voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. En als je echt sportief bent, begin je de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link:

Discover our culture


Wat vragen wij van jou?


Er zijn een aantal eisen waaraan de Hospitality Manager moet voldoen:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • 2 jaar relevante werkervaring (branche maakt niet uit);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Voldoende beheersing van Engelse taal in woord en geschrift.

 • Maar het belangrijkste is jouw persoonlijkheid:
 • Je hebt een visie op Hospitality Management en je weet deze te implementeren en over te brengen op jouw collega's;
 • Je bent gastvrij en dienstbaar in hart en nieren;
 • Je hebt commercieel inzicht;
 • Je bent in staat om mensen leiding te geven;
 • Je bent kritisch en je hebt oog voor detail;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Je vindt het leuk om zowel op tactisch als operationeel niveau bezig te zijn.

 • Interesse?


  Ben je getriggerd en zie jij jezelf al bij ons werken? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV. Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

  Introduce Yourself


  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!

  Sign Up for SPAM!


  Leave your name and address in the form below and we will send you an email when a new vacancy comes available.