Financieel Medewerker Mobile Viewpoint


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Mobile Viewpoint is als dochteronderneming van Triple een internationaal opererende organisatie die draadloze video-oplossingen verkoopt aan televisiezenders en bedrijven actief in de security-industrie. Het team van Mobile Viewpoint Nederland bestaat uit 16 man en daarnaast zijn er 3 collega’s gestationeerd in Dubai, Nepal en Mexico. Klanten van Mobile Viewpoint zijn BBC, RAI, RTL, NBC, Eurovision, maar ook lokale zenders zoals AT5, RTV Utrecht en Brabant.

Door de explosieve toename van klanten en daaraan gerelateerde business zijn we op zoek naar een financiële topper met oog voor detail die het uitdagend vindt om een snelgroeiende internationale organisatie op financieel gebied te ondersteunen. Aangezien we nog een klein bedrijf zijn, ben je verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van Mobile Viewpoint en zal je direct rapporteren aan de Algemeen Directeur.

Functie


Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, waarbij de voertaal (zowel schriftelijk als telefonisch) bij het merendeel van de klanten Engels is. Tevens wikkel je alle zaken die betrekking hebben op de boekhouding en alles daar omheen af. Je bent contactpersoon voor inkoopfacturen van externe klanten en je zorgt ervoor dat je de juiste informatie inwint over openstaande betalingen bij interne contacten. Denk hierbij aan salesmanagers maar ook de collega’s van de productieafdeling. Je zorgt ervoor dat je de juiste informatie verzamelt van externe klanten en de inhoud wat betreft de uitgaande facturen.

Het is daarnaast een functie waarbij je alle ruimte en mogelijkheden krijgt voor eigen invulling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatisering van de boekhouding, waarbij je zelf de systemen kan gaan inrichten. Naast de dagelijkse financiële taken help je ook bij het maken van de kwartaal en jaarcijfers in samenwerking met het Moederbedrijf Triple en de accountant.

Functie-eisen


 • Minimaal een diploma HBO bedrijfseconomie, MBA (Moderne Bedrijfsadministratie) of vergelijkbare studie;
 • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in Engels en Nederlands is een must;
 • Kennis van MS Office;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre;
 • Kennis van boekhoudprogramma Exact Online is een pre.

Competenties


 • Proactief kunnen handelen;
 • Creatief en nieuwsgierig;
 • Flexibel en oog voor detail;
 • Zelfstandig en collegiaal;
 • Service- en klantgericht;
 • Goed overzicht kunnen houden en planmatig werken.

Cultuur


Wij zijn een ambitieuze, resultaat gedreven organisatie met als kernwaarden robuust, scherp en bezield, waar gevraagd wordt naar eigen inbreng en professionaliteit. Omdat wij vooraan willen staan bij de ontwikkeling van trends in de wereld van videotransmissie, investeren wij in onze eigen medewerkers middels opleidingen en trainingen. Wij vragen hierin een gezonde ambitie om jezelf continu te verbeteren. Daarnaast bieden wij een goed salaris met passende secundaire voorwaarden.

Introduce Yourself


Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!