Financieel Medewerker Mobile Viewpoint


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Mobile Viewpoint is als dochteronderneming van Triple, een internationaal opererende organisatie die draadloze video oplossingen verkoopt aan grote en kleine televisiezenders, bedrijven actief in de security branche. Als ambitieus en gezellig team van 18 man zijn we ontzettend trots op onze producten en klantenportefeuille waar onder andere BBC, Eurovision en AT5 tot behoren.

Vanwege een interne verschuiving zijn wij op zoek naar een proactieve, financiële topper met oog voor detail die het leuk lijkt om een snel groeiende organisatie op financieel gebied te ondersteunen. Aangezien we nog een klein bedrijf zijn, ben je verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van Mobile Viewpoint en zal je direct rapporteren aan de Algemeen Directeur.

Functie


Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, waarbij de voertaal (zowel schriftelijk als telefonisch) bij het merendeel van de klanten Engels is. Tevens wikkel je alle zaken die betrekking hebben op de boekhouding en alles daar omheen af. Je bent contactpersoon voor inkoopfacturen van externe klanten en je zorgt ervoor dat je de juiste informatie inwint over openstaande betalingen bij interne contacten. Denk hierbij aan managers en collega’s. Je zorgt ervoor dat je de juiste informatie verzamelt van externe klanten en de inhoud wat betreft de uitgaande facturen. Het is daarnaast een functie waarbij je alle ruimte en mogelijkheden krijgt voor eigen invulling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatisering van de boekhouding, waarbij je zelf de systemen kan gaan inrichten.

Functie-eisen


 • Minimaal een diploma HBO bedrijfseconomie, MBA (Moderne Bedrijfsadministratie) of vergelijkbare studie;
 • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in Engels en Nederlands is een must;
 • Kennis van MS Office;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre;
 • Kennis van boekhoudprogramma Exact Online is een pre.

Competenties


 • Proactief kunnen handelen;
 • Creatief en nieuwsgierig;
 • Flexibel en oog voor detail;
 • Zelfstandig en collegiaal;
 • Service- en klantgericht;
 • Goed overzicht kunnen houden en planmatig werken.

Cultuur


Wij zijn een ambitieuze, resultaat gedreven organisatie met als kernwaarden robuust, scherp en bezield, waar gevraagd wordt naar eigen inbreng en professionaliteit. Omdat wij vooraan willen staan bij de ontwikkeling van trends in de wereld van videotransmissie, investeren wij in onze eigen medewerkers middels opleidingen en trainingen. Wij vragen hierin een gezonde ambitie om jezelf continu te verbeteren. Daarnaast bieden wij een goed salaris met passende secundaire voorwaarden.

Introduce Yourself


Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!