Disruptive Visual Genius


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Producten ontwikkelen vanuit een intrinsieke motivatie en overtuiging – dat is waar het bij ons om draait. Vanuit deze visie versterken wij topmerken met digitale innovatie en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches, voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Talpa, en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en hosting. Met inmiddels ruim 140 enthousiaste collega’s en alle expertise onder één dak, ontwikkelen we bedrijfskritische oplossingen met sterk resultaat.

Stroomt er digitaal bloed door je aderen? Heb je passie voor design en technologie en weet je jouw talent om te zetten in de mooiste designs? Wil je meewerken aan vooruitstrevende projecten en digitale innovaties voor toonaangevende merken waaronder Vodafone, RTL en Talpa? Wanneer jouw portfolio ons aanspreekt zien wij jou graag als onze Disruptive Visual Genius!

Ervaring


  • Design voor verschillende mobiele platformen (iOS/Windows Phone/Android/HTML);
  • Pre: Usability design.

Functie-eisen


  • Relevante ervaring en creativiteit met een aantoonbaar portfolio.

Profiel


  • Een uitgesproken visie op het gebied van design en usability van mobile devices;
  • Je volgt design en tech gerelateerd nieuws en definieert je eigen visie en mening;
  • Creatief, flexibel en aandacht voor kwaliteit;
  • Je vindt het leuk om zowel kleine als grote opdrachten uit te voeren;
  • Je kunt zelfstandig, maar ook goed in een team van conceptontwikkelaars, visual designers en developers werken.

Culture


De belangrijkste kracht achter Triple zijn onze mensen en daar zorgen we dan ook goed voor. Je ontvangt een prima salaris en pakket aan secundaire voorwaarden. We bieden je een prettige sfeer met de faciliteiten voor een goede balans tussen werk en ontspanning.

Discover our culture

Introduce Yourself


Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!