DevOps Linux Engineer


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Max Verstappen, CitizenM, Talpa en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en zorgen dat de diensten optimaal presteren via een passende hosting oplossing.

Voor onze afdeling Technology Operations zijn wij op zoek naar een

DevOps Linux Engineer


Wat kenmerkt jouw rol als DevOps Linux Engineer?

 • Je komt snel in aanraking met nieuwe technologieën;
 • Je werkt met leuke klanten en in die samenwerking wordt jouw adviserende rol zeer gewaardeerd;
 • Je krijgt vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en meedenken is key bij Triple.

 • Samen met 20 mensen werk je op de afdeling Technology Operations. Het team werkt prettig met elkaar samen, fun is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen stappen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.


  Wat biedt Triple?


  Triple is een digitaal bureau gevestigd in Alkmaar waar we met 150 enthousiaste collega’s werken. Bij Triple kun je je creativiteit kwijt en lopen we voorop met de nieuwste technieken. Wij bieden een marktconform salaris met een prettige aanvullende regeling om meer vrije dagen op te kunnen bouwen. Daarnaast zijn een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding onderdeel van ons aanbod. Ons pand in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Voorbeelden hiervan zijn evenementen zoals Tropical Tuesday – kennisopbouw, Funky Friday – vrijmibo, Triple Talks – ken je collega, Newsflash - informatief en inspirerend en LAN-party's. Tijdens de lunch dagen we je graag uit voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. En als je echt sportief bent, begin je de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link

  Discover our culture


  Wat vragen wij van jou?


 • Een sympathieke collega;
 • Passie voor automatiseren van beheersmatige taken (provisioning, configuration management, log aggregatie en deployment-tooling);
 • Kei in Linux en ervaring met Amazon.

 • Belangrijk is:


 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de internettechnologie;
 • Bereidheid tot het draaien van (24/7) bereikbaarheidsdiensten;
 • Werkt gemakkelijk samen met collega’s en klanten en beheerst de Nederlandse taal goed.

 • Interesse?


  Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met José Kragtwijk, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

  Introduce Yourself


  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!

  Sign Up for SPAM!


  Leave your name and address in the form below and we will send you an email when a new vacancy comes available.