Data Scientist, Machine Learning Expert


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Max Verstappen, citizenM, Talpa en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en zorgen dat de diensten optimaal presteren via een passende hosting oplossing.

Voor ons Data Science team zijn wij op zoek naar een

Data Scientist, Machine Learning Expert


In de rol van Data Scientist speel je een cruciale rol in projecten met klant en collega, je bent de verbinding tussen business en techniek. In deze rol ben je enerzijds verantwoordelijk voor het inrichten van data opslag en verwerking (b.v. meetplannen), waarin de business vraag (KPI’s en hypotheses) wordt vertaald richting de technische oplossing. En anderzijds vervul je een belangrijke technische rol bij de aggregatie van data en het toepassen van (o.a.) machine learning of advanced analytics technieken, zoals clusteranalyse, itemset mining en decision trees.   Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit een kunstmatige intelligentie expert (AI), technisch architect, ontwikkelaars en testers. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.
 

Wat biedt Triple?


Triple is een digitaal bureau gevestigd in Alkmaar waar we met 150 enthousiaste collega’s werken. Bij Triple kun je je creativiteit kwijt en lopen we voorop met de nieuwste technieken. Wij bieden een marktconform salaris en daarnaast zijn een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding onderdeel van ons aanbod. Ons pand in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Voorbeelden hiervan zijn evenementen zoals Tropical Tuesday – kennisopbouw, Funky Friday – vrijmibo, Triple Talks – ken je collega, Newsflash - informatief en inspirerend en LAN-party's. Tijdens de lunch dagen we je graag uit voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. En als je echt sportief bent, begin je de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link

Discover our culture


 

Wat vragen wij van jou?


In deze rol binnen de afdeling Data Science is ervaring met en passie voor AI/Machine Learning/Advanced Data Analytics onmisbaar. Je hebt daarnaast een analytische en creatieve instelling en je bent een verbinder en teamspeler.
Je hebt ervaring met één of meer van de volgende technieken en/of diensten:
 • Big data en analytics technieken als Google Big Query en Google Analytics for Firebase;
 • Bewerking- en mining tools zoals Python & R voor clusteranalys, itemset mining, Decision trees.

 • Belangrijk is:


 • HBO of WO-opleiding, bij voorkeur in bèta richting (bijv. Informatiekunde, Informatica, Econometrie, Wiskunde, Technische Bedrijfskunde of Artificial Intelligence);
 • Minimaal 3 jaar in een vergelijkbare omgeving en rol;
 • Kennis van Big Data/Machine Learning/AI;
 • Enige ervaring met bewerking- en mining tools zoals R, Python, SPSS;
 • Enige kennis van database / -opslag technieken als Hadoop, SQL;
 • Zichtbare passie en ervaring met Analytics/AI/Machine Learning technieken en nieuwe technologieën;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Eng
  else taal zowel in woord als geschrift.
 •  

  Interesse?


  Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Karen Warners, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

  Introduce Yourself


  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!

  Sign Up for SPAM!


  Leave your name and address in the form below and we will send you an email when a new vacancy comes available.