Cloud Solutions Architect


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Wij versterken topmerken met digitale innovaties en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Max Verstappen, citizenM, Talpa en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en zorgen dat de diensten optimaal presteren via een passende hosting oplossing.

Voor ons Architecten team zijn wij op zoek naar een

Cloud Solutions Architect


In de rol van Cloud Solution Architect speel je een cruciale rol in projecten met klant en collega, je bent de verbinding tussen business en techniek. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van technische plannen en het vertalen van business vragen richting technische Cloud oplossingen. Je maakt requirement analyses en schrijft offertetrajecten, van waaruit je nieuwe standaarden bepaald. Maar bovenal heb je affiniteit met en interesse in nieuwe Cloud technieken en weet jij de vertaalslag te maken in communicatie tussen een niet-technische klant en onze technische collega’s. In deze functie staat wij open voor zowel een ervaren collega als een ervaren developer die de stap naar de cloud wil zetten.
Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit 5 technisch architecten en ongeveer 60 Developers. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.


Wat biedt Triple?


Triple is een digitaal bureau gevestigd in Alkmaar waar we met 150 enthousiaste collega’s werken. Bij Triple kun je je creativiteit kwijt en lopen we voorop met de nieuwste technieken. Wij bieden een marktconform salaris en daarnaast zijn een laptop, internetvergoeding en reiskostenvergoeding onderdeel van ons aanbod. Ons pand in Alkmaar is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Naast het serieuze gedeelte is er ook ruimte voor plezier. Voorbeelden hiervan zijn evenementen zoals Tropical Tuesday – kennisopbouw, Funky Friday – vrijmibo, Triple Talks – ken je collega, Newsflash - informatief en inspirerend en LAN-party's. Tijdens de lunch dagen we je graag uit voor een potje FIFA, tafeltennis of tafelvoetbal. En als je echt sportief bent, begin je de werkdag met een paar minuutjes planken. Benieuwd naar alle andere leuke dingen bij Triple? Klik dan op de volgende link:

Discover our culture


Wat vragen wij van jou?


In deze rol binnen de afdeling Development is ervaring met en passie voor Cloud Solutions onmisbaar. Je hebt daarnaast een analytische en creatieve instelling en je bent een verbinder en teamspeler.
Je hebt ervaring met één of meer van de volgende technieken:
 • Azure;
 • AWS;
 • Continuous integration tooling;
 • Container hosting;
 • DevOps;
 • APM application performance monitoring.

 • Belangrijk is:


 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar in een vergelijkbare omgeving en rol;
 • Kennis van Cloud platformen en wil dit blijven uitbreiden;
 • Zichtbare passie en ervaring met Cloud solutions en nieuwe technologieën;
 • Ervaring met het schrijven van voorstellen en offertes;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 •  

  Interesse?


  Ben je getriggerd en zie jij jezelf al werken bij Triple? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Karen Warners, HR, te bereiken via telefoonnummer 072-5129516.

  Introduce Yourself


  Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!

  Sign Up for SPAM!


  Leave your name and address in the form below and we will send you an email when a new vacancy comes available.