Azure DevOps Engineer


This job is intended for Dutch speaking candidates.

Bij Triple worden wij gedreven door een passie voor technologie en innovatie. Producten ontwikkelen vanuit een intrinsieke motivatie en overtuiging – dat is waar het bij ons om draait. Vanuit deze visie versterken wij topmerken met digitale innovatie en oplossingen gericht op mobiel en internet in uiteenlopende branches, voor o.a. Vodafone, RTL, Heineken, Ajax, Talpa, en ANWB. Van concept en strategie tot design, van apps tot optimalisatie, Virtual Reality en hosting. Met inmiddels ruim 140 enthousiaste collega’s en alle expertise onder één dak, ontwikkelen we bedrijfskritische oplossingen met sterk resultaat.

Voor onze afdeling Development zijn we op zoek naar een talentvolle Azure DevOps Engineer. Als brug tussen systeembeheer en development zal je gaan bijdragen aan het uitbouwen en automatiseren van onze intergration services.

Functie-eisen


  • Minimaal een MBO opleiding afgerond op het gebied van IT;
  • Affiniteit met Windows engineering, procesoptimalisatie, automatisering en networking;
  • Kennis van .NET development is een pré.

Profiel


    Je bent iemand die secuur te werk gaat. Je kunt goed ad-hoc werk plannen en je hebt een pragmatische instelling. Je bent in staat snel nieuwe (Azure) technologieën je eigen te maken en hebt ook de ambitie om hierin continue in te groeien.

Culture


De belangrijkste kracht achter Triple zijn onze mensen en daar zorgen we dan ook goed voor. Je ontvangt een prima salaris en pakket aan secundaire voorwaarden. We bieden je een prettige sfeer met de faciliteiten voor een goede balans tussen werk en ontspanning.

Discover our culture

Introduce Yourself


Do you recognize yourself in the required profile? Then please apply immediately. We are very curious about your background and motivation!